Vi tilbyder

Bilpleje

Gennem vor samarbejdspartner JB Klargøring i Struer tilbyder vi  klargøring din bil kosmetisk ude som inde, hvor bilen bliver afrenset, lakrenset, poleret,

Fjernelse af evt flyverust /sod / tjære mv afsluttende med fylding og beskyttende lakforsegler. Kabinen bliver støvsuget, renset og udluftet, sæder bliver

Renset , læderbetræk bliver behandlet.  Du bliver overrasket over hvor fin din egen bi kan blive !  Lad os give det et tilbud på netop din bil.

Rustbeskyttelse

Alle biler ruster , Derfor skal du beskytte din bil mod rust .

Den høje luftfugtighed og kystklimaet i Danmark danner de allerbedste levevilkår for rusten, der derfor er vidt udbredt under de danske himmelstrøg mere end nogen andre steder.

Da alle biler produceres uden for Danmark og derfor ikke med henblik på at skulle køre i det danske klima, er det vigtigt at give sin bil en god rustbeskyttelse. Dette kommer én selv til gode lige så længe, man har bilen, bl.a. i form af højere sikkerhed og færre reparationer. Men også den dag, man vil sælge bilen videre, er der fordele forbundet med at have passet sin bil med rustbeskyttelse. En rustbeskyttet bil er ofte mere attrativ !. Vi samarbejder med dygtige rustbeskytelses-centre og sørger gerne for det praktiske , så du nye biler er klar med rustbeskyttelse når du får den leveret.