Om Mollerup Biler

Om os

Mollerup Biler ApS er en af egnens og bilbranchens ældste bilforretninger.  Firmaet ejes og drives af Henrik Mollerup som er 3.generation i  virksomheden.

Firmaet blev grundlagt i 1913 og havde i de første mange år forhandling af bla.Ford,  Fordson,  Opel, Chevrolet, Rover, Hudson og Dodge.

1949 fik Mollerup Biler som en af de første  forhandler af Volkswagen, senere også Audi og Seat.

Vi flyttede ind i nyopført bilhus på Fælledvej 13 , tæt ved hovedvej A11 , hvor du i opvarmede og lyse lokaler kan få ro til at kigge på netop de biler du måtte have interesse for.

Hos Mollerup Biler finder du et udvalg af nyere brugte biler, som hver og en er blevet håndplukket for at leve op til vore høje krav til kvalitet og god

Servicehistorik . Vi sælger ikke biler der tidligere har været udsat for trafikskader, genopbygninger osv.

Alle vore biler bliver teknisk klargjort på proffesionel autoværksted, hvor de gennemgår et omfattende klargøringsprogram , efterfølgende bliver de kosmetisk klargjort og poleret i vor klargøring , så sikrer vi dig en brugt bil i bedste kvalitet, dermed en tryg bilhandel når du handler med os.

 

Hos Mollerup Biler tilbyder vi dig:

At udvælge de bedste kvalitetsbiler til dig

At du får en god oplevelse ved købet af din nye brugte bil.

At vi har en god og positiv dialog gennem hele forløbet.

At give dig tryghed i bilkøbet gennem vores mangeårige erfaring.

At give dig vores bedste service også efter handelen.

Du skal være så hjertelig velkommen til at besøge os her i bilhuset. Vi er altid klar ved telefonen eller på mail. Det er en god idé at kontakte os i forvejen så du ikke kører forgæves. 

Ved booking / kontakt så sikrer du, at bilen er i huset, og at vi er klar til at modtage dig. Book på Tlf 9785 1255 , mobil 2217 1408 eller hm@mollerupbiler.dk 

Tjek vores åbningstider under fanen kontakt.

Medarbejdere